Porsche Days 2018: Racen op circuit Zandvoort in je eigen Porsche!

Porsche Days 2018: Racen op circuit Zandvoort in je eigen Porsche!

Porsche Days 2018: Racen op circuit Zandvoort in je eigen Porsche!

Na twee succesvolle edities, is het weer tijd voor het mooiste autofeest van het jaar: “Porsche Days 2018”. Op Zaterdag 9 en zondag 10 juni zal het circuit van Zandvoort weer goed gevuld zijn met fantastische klassiekers, trendy cars en enthousiaste liefhebbers.

Tijdens dit evenement kunnen zowel beginnende als gevorderde Porscherijders, zelf circuitervaring opdoen in hun eigen Porsche. Heb je als jongere liefhebber nog geen rijbewijs? Geen probleem! De instructeurs en auto’s van de Porsche Young Driver Experience bieden je de mogelijkheid om toch dit fantastische gevoel te ervaren.

Wanneer je nog geen Porscherijder bent, maar je er wel over nadenkt je Porsche droom te verwezenlijken, is er een uitgebreid aanbod aan Approved Occasions te bewonderen. Hier kun je zelf kijken welke Porsche bij jou past en wat de mogelijkheden voor jou zijn om ook een trotse Porscherijder te worden.

Uiteraard zullen wij van Entrepreneurs on the road ook aanwezig zijn tijdens de Porsche Days 2018. Ben jij als Porscherijder ook aanwezig op dit evenement en wil je graag jouw Porsche Droom met ons delen? Ga dan naar de onderstaande winactie op onze Facebookpagina en laat hier een reactie achter!

Toegang tot het evenement is gratis!

Mocht je niet over een eigen Porsche beschikken, bekijk dan deze vette winactie waarbij je alsnog de mogelijkheid hebt om over het circuit te rijden in o.a. een Porsche 911 en een Formule RP1.

Abonneer je hier direct op ons Youtube kanaal voor meer vette Porsche content! De trailer is ook al te vinden op de homepagina van de website. Hieronder kun je alvast wat toffe beelden van het voorgaande jaar bekijken. 

Porsche Days 2018: Racen op circuit Zandvoort in je eigen Porsche!
Getagd

Je zou ook interesse kunnen hebben in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *