Entrepreneurs on the road, letterlijk en figuurlijk.

Entrepreneurs on the road, letterlijk en figuurlijk.

Normaal ben ik niet van het schrijven en laat ik dat liever aan mijn partner Kevin over, alleen soms moet je een gokje wagen.

We zijn nu bijna drie maanden bezig met het opnemen van Entrepreneurs on the road en dan is het goed om even terug te kijken. Wat zijn we nou aan het doen? Een autoprogramma aan het maken of een programma over ondernemen?Na vier afleveringen gemaakt te hebben, kan ik concluderen dat we echt een combinatie aan het maken zijn. Waar de nadruk in aflevering 1 nog ligt op het rijden van een Porsche, gaan we richting aflevering 4 steeds meer in op het ondernemen en de letterlijke weg naar succes.

Dit maakt het in mijn ogen zo’n gaaf programma, er gebeurt niet alleen wat en je ziet niet alleen wat, je gaat als kijker ook echt wat leren.

Even terug:

Drie maanden geleden hadden we een idee om de ondernemer in zijn auto te interviewen, nu drie maanden verder, komen we erachter dat het veel meer is dan alleen een interview in de auto. De ondernemer neemt ons letterlijk mee terug in de tijd en vertelt hoe hij zover is gekomen en hoe de auto (in seizoen 1 een Porsche) daar een belangrijke rol in speelt.

We hadden geen idee toen we aflevering 1 maakte, dat we aflevering 3 en 4 op Aruba zouden opnemen voor Aruba Toerism Authority. De les die ik in ieder geval geleerd heb is dat je pas weet of iets kunt als je het gaat doen.

Ik hoop dat je meekijkt op 8 juni naar onze eerste aflevering.

Zie jullie snel.

Entrepreneurs on the road, letterlijk en figuurlijk.

Je zou ook interesse kunnen hebben in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *