- AFLEVERINGEN -

SEIZOEN 1: PORSCHE


In seizoen 1 zie je hoe ondernemers en auto's samenkomen met hun liefde voor het merk Porsche. In dit seizoen reizen Floris en Kevin o.a. af naar Aruba en zullen zij racen op het prachtige circuit van Zandvoort. Bekijk hieronder de afleveringen!


AFLEVERING 1 

Bas van Werven - Porsche 928

TV & Radio Presentator / Journalist / Ondernemer


​Entrepreneurs on the road is een programma over ondernemers en auto's. In aflevering 1 gaan wij circuit park Zandvoort op in de klassieke Porsche 928 van BNR presentator en ondernemer "Bas van Werven".

ONDERNEMERS EN AUTO’S: IN BAS VAN WERVEN’S KLASSIEKER HET CIRCUIT OP!

play

Racen op Zandvoort was altijd al een jongensdroom van Floris, maar dat hij dat voor deze aflevering ook nog eens mocht doen in een Porsche was voor hem helemaal fantastisch. Floris is uiteraard niet de enige die het gaaf vindt om te racen in een Porsche. Presentator / Ondernemer Bas van Werven vindt het ook geweldig om in zijn klassieke Porsche 928 over circuit Zandvoort te rijden.

In deze aflevering wordt er meer gedaan dan alleen over Zandvoort racen, er wordt uiteraard ook gepraat over de auto en over ondernemen.


AFLEVERING 2 

Job Reinbergen - Porsche Cayman S

Ondernemer 


Ondernemer onder de 25 in Porsche Cayman S: In deze tweede aflevering van Entrepreneurs on the road gaan Floris en Kevin samen met ondernemer onder de 25, Job Reinbergen, scheuren door de polders in Noordwijk. Hoe kon Job als ondernemer onder de 25 een Porsche Cayman S kopen? Welke tips heeft hij voor andere (startende) ondernemers? 

ONDERNEMERS EN AUTO’S: JONGE ONDERNEMER “JOB” EN ZIJN CAYMAN S!

play

AFLEVERING 3 

Pierre Rafini - Porsche Cayenne

Bankdirecteur RBC Bank Aruba / Ondernemer


Offroad rijden in Porsche Cayenne op Aruba! In deze derde aflevering van Entrepreneurs on the road gaan Floris en Kevin samen naar Aruba. Hier gaan zij samen met Pierre Rafini, Directeur van de RBC Bank Aruba, rijden op offroad gebied en gaan ze langs het prachtige Roger Beach.


ONDERNEMERS EN AUTO’S: OFF-ROAD MET BANK DIRECTEUR PIERRE OP ARUBA!

play

Hoe voelt het om in deze Porsche Cayenne een stukje offroad te gaan? Je ziet het in deze aflevering. Wil je meer zien van Floris en Kevin op Aruba of uberhaubt zien rijden of racen in een Porsche? Volg ons dan ook op https://www.facebook.com/entrepreneursontheroad/


AFLEVERING 4 

Dakie van Lennep - Porsche 911

Sales Executive Marriott Hotels & Resorts / ondernemer


In Porsche 911 langs de stranden van Aruba: In deze vierde aflevering van Entrepreneurs on the road gaan Floris en Kevin samen met Sales Executive "Dakie van Lennep" de standen van Aruba verkennen. 


Wat heeft Dakie geinspireerd? Wat heeft hij met auto's? Je ziet het in deze aflevering!

ONDERNEMERS EN AUTO’S: IN EEN 911 RACEN OP ARUBA MET DAKIE!

play

AFLEVERING 5

Sebastiaan Bleekemolen - 911

Coureur / Mede-eigenaar Bleekemolen's Race Planet


Sebastiaan Bleekemolen op Zandvoort in 911: In deze vijfde en laatste volledige aflevering van Entrepreneurs on the road gaan Floris en Kevin samen met coureur en mede-eigenaar van het bedrijf Race Planet "Sebastiaan Bleekemolen" het circuit van Zandvoort op.


Lijkt ondernemen soms op autoracen?


ONDERNEMERS EN AUTO’S: SEBASTIAAN BLEEKEMOLEN OP ZANDVOORT!

play

AFLEVERING 6

Porsche Days

2018 Special 

Fajah Lourens: "Het verschil tussen iemand die succesvol is en iemand die niet succesvol is, is degene die doorgaat"


Entrepreneurs on the road is een programma over ondernemers en auto's. Voor aflevering 6 (Porsche Days 2018 Special) gingen wij wederom naar Circuit Park Zandvoort om dit spektakel bij de wonen.ONDERNEMERS EN AUTO’S: SEBASTIAAN BLEEKEMOLEN OP ZANDVOORT!

play

VOLG ONS


Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste ontwikkelingen, vette content & leuke winacties? Volg ons dan op social media! 

© 2018 GoDoit. All rights reserved